2008. július 19., szombat

gorog

A tegnapi nap nagyon fantasztikusra sikeredett. Azzal kezdtuk, hogy elvonatoztunk Hagaba Dorkaval. Csak 15 percnyi vonatozas. Hagaban pedig 25 percet troliztunk a tengerpartig, ahol Eniko vart minket. Elmentunk ebedelni a Pasta Companyba, isteni finom lasagnat ettunk, bar az altalam ismert lasagnatol teljesen eltert. Aztan kisetaltunk a tengerpartra, s ott lustiztunk szinte egesz nap. Persze beiktattunk egy csuzdazast, zsirafos szokdosest is. Este hatkor randiztunk Enikovel, bevillamosoztunk Haga belvarosaba, s egy jot Leffeztunk a Havanna c. kis pubban. Mikor Sandor csatlakozott, atvonultunk testuletileg egy gorog etterembe, a Knossosba. Nagyon szeretem azokat az ettermeket, amikben palinkaval varjak a beterot. Itt is igy volt, kaptunk finom ouzot. Ugynevezett starterekkel kezdtuk a vacsit. Kaptunk vmifele vinetakremet, ikrakremet es panirozott mezes fetat. Rajottem kozben, hogy izlik a mezes kigyouborka, nagyon erdekes parositas.
Noha felhivtak kedves figyelmem, hogy csak kostolgassam az eloeteleket, nehogy jollakjak, nem vettem komolyan a figyelmeztest es sajna nem tudtam mindmegenni a foetelt, amirol el kell mondjam isteni volt. Vegyes talat rendeltem, hogy minel tobbfele izt tudjak megkostolni: muszaka, baranysult, steak, tzatziki s meg valami szuflakit, vagy akarhogy is irjak :) Ittunk egy jellegzetes gorogbort a vacsora melle. Gyanta tette izgalmassa az izet.
Dorkanak nagy sikere volt, meg a konyhaba is bemehettunk, mig a fagyijat osszeallitottak. A szakacsok is mind jokedvuek voltak, kacagtak nekunk. Zarojelben jegyzem meg: a gorogpasik tenyleg jok:)

Ejjel 11re erkeztunk meg Rotterdamba, senkit nem kellett ringatni...










2 megjegyzés: