2008. július 30., szerda

ez teljesen sejhajrütyütyü

Nem igazan volt fizikai erőm írni az utolsó héten. Kiszippantottak belőlem a kirándulások. Voltunk csomófelé: a rotterdami állatkertben. 6 órát szinte észrevétlenül eltöltöttük ott, utána Dorka a kínaiban evés helyett már csak aludni tudott. A kínai amúgy isteni finom volt, igaz picit furi úgy enni, hogy a csirkén kivül szinte semmiről se tudtam mijaz, de tkp. nem is volt fontos. Ízlett és kész :)
Szinte elmaradt, de aztán mégis összejött egy amszterdami kirándulás. Tavaly folyt a nyálunk egy csatornahajókázás után, az idén bepótoltuk. 100 highlight in Amsterdam-ot választottuk. Hát látnivaló az van kezicsókolom. És ami száz százalék, hogy egynap nemnap Amszterdamban. Sódrodtunk a tömeggel, aztán ettünk finom olaszt, aztán megint sódrodtunk, aztán kis pofertje, a híres holland kis vajas-porcukros seggnövelő palacsinták.
A sok dínom-dánom meg is látszik rajtam, de cseppet sem bánom. Imádom felfedezni az új ízeket, az új ízkombinációkat. A görög étteremben fedeztem fel, hogy a kígyóuborka egészen érdekes mézzel. Órákig tudnék áradozni a kínai ízekről, de nem teszem, mert az izlelőbimbóim aszongyák fölösleges, vannak dolgok, amiket konkrétan szájba kell venni, hogy igazán élvezhető forrásnak számíthassanak ;)

aztán jött a nemszeressempfujjutálom rész:
Este pakolás, a hátizsákom 19,5 kilósra sikeredett. Pontfiksz belefértem a wizzair poggyászsúlyba. A repülőút hazafelé több, mint kellemes volt, szinte végig lehetett látni a városokat, falukat. Kétszer döcögött az út alatt a gép, olyan vicces, mikor a fedélzet összes utasa egyként szisszenkiálthörrögfel. A landolás volt még picit felhorkanós, de az a kicsi pattogás már mit számít... :) Nekem hirtelen az egy régi favicc jutott az eszembe:
Repülőgép nagy nehezen leszáll, a pilóta alig bírja megállítani a gépet a pálya végétől egy méterre, és miután letörölte az izzadságot a
homlokáról, így szól:
- Ez meleg volt, ez a leszállópálya alig ötszáz méter hosszú!
- És három kilométer széles - néz ki a másod pilóta az ablakon.

Úgy eltelt ez a szinte három hét mint pinty. S ha arra gondolok, holnap förszt déj et máj nyú work, akkor jön, hogy sikítsak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése