2009. január 6., kedd

Dzsengaaaaaaaaaaa

Rájöttem, hogy nem is írtam semmitsem a szilveszterről. Vagy ha igen is, nem találom hol és mit. Róza beindult. Mármint Szkle.
Szóval Zoetermeerben voltunk, Hága melletti kisvárosban. És Jengát játszottunk.
A Jenga egy fantasztikus társasjáték, nagyon egyszerű és pont ettől nagyszerű. Jókat lehet visítani a röhögéstől, jókat lehet izgulni is. Szilveszterre nekünk aztán pontfiksz jó volt. Éshát bocsika, de nagyon sok Jengás képet pakolok most fel ide. És néhány tűzijátékot is, hogy a szilveszterre újrahangolódjak :)

























Zoetermeer egy tó körül fekszik. Elsején pedig az a szokás, hogy néhány vakmerő fenegyerek és fenecsaj (de az is lehet, hogy fenebácsi és fenenéni..) fogja magát és meztelenül beleugrálnak a jéghideg vízbe.
Na mármost az idén jól be volt fagyva a tó (előre felcsákányolhatták, mert óriási jégdarabok úszkáltak). Máskor nagyjából plusz 10 szokott lenni, a szél teszi mínusz 10 érzésűvé. Na ehhez képest most -1 és -5 körül lehetett, ami a hozzáadott széllel azt jelentette, hogy én specijel 500 méter séta után teljesen szétfagytam. Na bele se merek gondolni hogy két szál fülben, hogy lehet beleugrani a jegek közé. Nem is fogom soha kipróbálni. Sajna vagy épp szerencsénkre pont lekéstük a nagy ugrabugrát, így csak a közönség tapsolását és hajrázását hallottuk. Mire odaértünk a nép már jött is el. hát szé lá ví..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése