2008. május 31., szombat

hurrá nyár, napszúrás

Annyira jól esett a mai nap. Erre vágytam már hetek óta. Pitykével már többször terveztük, hogy kimegyünk. Kerekerdő, nap, szalonna, mókakacagás. Tavaly nyáron gyakran jártunk ki oda. Szinte soha se volt senki rajtunk kívül, és a csend, hát azt fantasztikus ott kint hallgatni. Így hát nagyon meglepődtünk, mikor láttuk, hogy 10 méterenként 4-5 ember sütkérezett. Kiderült, hogy valami cég összeröff volt. Volt ingyen miccs, kötélhúzás, zsákbaszökdecs meg minden. A párhónapostól a nyolcvanévesig, mindenki volt ott. A kötélhúzásuk elég vicces volt...
Le is fotóztuk sunyiban, nemtom illegális ez? :) Szóval az történt, hogy el kezdték huzigálni a kötelet, az meg fogta magát és középen elszakadt:) Viccesen szotyogtak az emberek jobbrabalra. Összebogozták a kötelet és újból kezdték huzigálni. Az újfent elszakadt. Bog. Húz. Szakad. BogHúzSzakad. És annyira ambiciózusak voltak, hogy háromszor szakadt el és zuhantak az emberkék szerteszéjjel a földre, amíg aztán az egyik csapat végre nyert... A főnökük büszke lehet rájuk mindenesetre. Nem adták fel, még a kékzöld hátsót is bevállalta mindenki a terv megvalósítása érdekében. Fizetésemeléstnekik:)
Pityke gyártott a mobiljával vmi fotókat rólunk, majd felteszem. Vagy nem :)

Na lenne egy kérdésem. Egy női testen, hol és mi a legszebb, legszekszisebb tetováció? Egyáltalán az-e? :) Kommentáljatok bé nyugodtan. Névvel névnélkül, de tényleg kíváncsi vagyok.

3 megjegyzés:

  1. Hasra kell tetoválni. És lehetőleg ne delfint, rózsát, vagy valami ehhez hasonló butaságot.

    VálaszTörlés
  2. szerintem sorosuveg a mellre, ugy, hogy a mellbimbonal legyen az uveg szaja :D:D:D

    VálaszTörlés