2008. augusztus 26., kedd

zokni

Vita. Nyujtsa fel a kezet, aki szerint rusnya szandalfeherzoknival, papucsfeketezoknival, rovidnadrag labszarkozepig ero barmilyen szinu zoknival. Azt eppen nem mondom, hogy a zokni monnyonle, de szinte. Jo lenne kommenteket kapni ezzel kapcs, pro es kontra. Vki hetvegen aszonta, hogy ez a zokni cucc csak a lanyoknak ciki, a pasik nyugodt szivvel hordhatjak.

Az izles szerintem nem nemfuggo.

6 megjegyzés:

  1. .. es enis marmegint es ismetelten rabolintok: iigy van. Nem szamit mit hord egy pasi idonkent. Keves normalis (str8?) pasi fuz erzelmet a gunyahoz. Abszolute nem o'an mintha a NO mondjuk kiterdesedett mackotreningben csaszkalna a sarkiban (motivalva ugye a jolismert "csak idaig ugortam le pufulecer' nnaah s kulonben is haggyal beken me' menstrualok s megruglak"-al).
    ..szerintem.

    VálaszTörlés
  2. hát én abszolúte egyetértek katkával, miszerint a zokni szandálban CSÚF, akárki is hordja. cipőben még elfogadható, de ott is csak ha a cipő színével azonos ill. fehér, amúgy meg nyáron száratlan zokni párti vagyok. de ez minnnnd nemszámít, csak csúszásgátló legyen a talpán. pusz:D

    VálaszTörlés
  3. korrekturazom a velemenyem: igen, egyetertunk.. CSUF. DE KI NEM SZ*RJA LE? ;)

    VálaszTörlés
  4. Hat pl. en:) Hanem nem szoltam volna semmitse. Egyszeruen annyira csuf, hogy faj az emberlanyanak, szemetszur, megijeszt. Ennyi :) De ha valakit meggyoztunk ezzel, hogy tobbet ne zoknizzon be, maris diadalmaskodtunk. Eljen a pucerlab:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem két szandálom van. Látszólag. Valójában csak egy. A második az a lábamon látható, ha nincs rajta a szandál. Fehértetkó. Vagymiaszösz.

    Rettenetesen Gamat a fekete zokni a szndálban.

    Az izlés nem nemfüggő.

    Halál a zoknira és a melltartóra, éljen a szabadság. :)

    VálaszTörlés
  6. Jaj be jót mosolyogtam igy szombat délelőtt heh :P
    Imádom a csikos zoknit,jó?
    De a pasik úgz viseljék, hogy ne lássam s akkor rendjén is van.
    Szépet!

    VálaszTörlés